Resultaten voor epc

epc
Het nieuwe EPC EnergiePrestatieCertificaat Vinçotte.
Het is algemeen geweten dat het oude EPC wel wat tekortkomingen vertoonde. Niet door het EPC op zich maar door de wildgroei aan zogenaamde experten. Met het nieuwe EPC worden de eisen voor de experten heel wat hoger en zal de kwaliteit van het EPC hopelijk ook hoger liggen.
test
EPC keuring Energiescanner.be Betrouwbare keuringsservice.
Maar een EPC is wel nodig bij een huurovereenkomst vanaf 2 maanden of als de vakantiewoning hoofdverblijfplaats is van de huurder. Als het compromis werd getekend vóór 1 juli 2017, dan moest er voor een woning zonder verwarming geen EPC opgemaakt worden.
zonnepanelen
EPC Energieprestatiecertificaat 2B-SAFE.
Het EPC van de gemeenschappelijke delen wil een instrument zijn om de eigenaars en de gebouwbeheerder wegwijs te maken in de energieprestatie van het gebouw en hen te informeren over de stappen die best gezet worden om de energiezuinige renovatie op te starten.
epc shell
Wat is een goede EPC score? Vastgoedexperts.
Het EPC is al meer dan tien jaar verplicht bij verkoop en verhuur van woningen, appartementen, studios Het kengetal dat voorheen op de EPCs stond, drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager het energieverbruik is, hoe lager de EPC waarde zal zijn, dus hoe beter het resultaat van het EnergiePrestatieCertificaat EPC is.
lening berekenen
EPC Waarde: Berekening Tips.
Er is ook geen bepaalde EPC norm of EPC klasse die je moet halen. Toch is het sterk aanbevolen om een hoge EPC waarde te verlagen met enkele energiebesparende maatregelen. Je vindt de nodige tips en adviezen op je EPC attest.
berekening
Energiedeskundige EPC Desk.
EPC Desk is een voortvloeing van interesses in energiezuinig leven en vastgoed. Na jaren ervaring en bijscholing als energiedeskundige heeft EPC Desk een uitstekende reputatie opgebouwd. EPC Desk verzorgt voor jou je energieprestatiecertificaat of elektriciteitskeuring en geeft je advies op gebied van energiezuinig wonen.
EPC Realed EPB Bouwdiensten Energieconcepten.
Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken. Het EPC beschikt over een kengetal dat een indicatie geeft van het berekend energieverbruik.
EPC-verplichting voor gemeenschappelijke delen van de VME Original Immo.
Dan is een nieuw EPC vereist. Na de renovatie rest er de syndicus 6 maanden de tijd om een nieuw EPC te bekomen. Dit nieuwe EPC verplicht echter niet tot het opstellen van een vernieuwd EPC voor een privatief deel.

Contacteer ons